Loading...

        Har du 5 minutter dagligt?  

 

Vil du opleve magien i dit liv ved at leve på ALFA-niveauet, let og enkelt, hvor som helst og når som helst?

Så kommer Silvakurserne til Aarhus/Hasselager. Det er kun denne ene gang i efteråret 2020. 

Silva Life: Torsdag og fredag 10.-11. september, kl. 9-18 begge dage.

Silva Intuition: Lørdag og søndag 12.-13. marts, kl. 9-18 begge dage (weekenden i forlængelse af Silva Life)

Adresse:
Aarhus Hostel
Beringvej 1
8361 Hasselager

Tlf. 69 14 67 77

kontakt@aarhushostel.dk  

Kontakt selv Aarhus Hostel, hvis du ønsker at overnatte. Det er hyggeligt, pænt og ordentligt og fra 350 kr./nat. Tjek prisen så du er sikker. 

Det ligger tæt på motervejen og bussen stopper lige i nærheden med forbindelse til Aarhus og Skanderborg. Der er gratis parkering.

 

NYT NYT NYT! Nu med ratebetaling

Billettyper:

Gengangerbillet: 400 kr. per kursus.

Silva Life System: Standardbillet: 3590,- første gang, derefter kan du deltage som genganger
resten af livet som genganger. 

Silva Life System: Standardbillet i rater: 2x1795 kr..

Silva Life og Silva Intuition: Køb begge kurser eller køb sammen med en anden: 5900 kr. (2950 kr./kursus).

Betal i 2 rater: 2x2950 kr.

Eller spar på selve kursusprisen ved at købe en dobbelt billet.

Klik på billettypen nedenfor. En tilmeldingsboks popper op. I rullevinduet i tilmeldingsboksen,
vælg da betalingsformen: En betaling eller ratebetaling.     

 

Køb en dobbelt billet og spar på selve kursusprisen:

Køb 2 kurser samtidig: Enten 2 x Silva Life sammen med en du kender eller 1 x Silva Life og  1 x Silva Intuition til dig selv: 5900 kr

Betal i rater: Køb 2 kurser samtidig: enten 2 x Silva Life sammen med en du kender eller 1 x Silva Life og 1 x Silva Intuition til dig selv: 2 x 2950 kr.. Vælg "Silva Life og Intuition: Køber 2 kurser" på listen ovenfor.


Køber du sammen med en anden? 
Så er det et "klippekort" I køber: Log ind og "brug" begge klip samtidig og udfyld navn, adresse, telefon og e-mail for hver af jer. I behøver ikke deltage på det samme kursus.

Klik på billettypen nedenfor. En tilmeldingsboks popper op. I rullevinduet i tilmeldingsboksen, vælg da betalingsformen: En betaling eller ratebetaling.  

Aarhus: Sept., Silva Life: Køb 2 billetter samtidig: 2x Silva Life eller 1 x Silva Life + 1 x Silva Intuition i september eller senere
DKK 5.900,00

Silva Metoden er 2 + 2 spændende dage med personlig udvikling i verdensklasse. Du kan tage alle dagene i træk eller hvis du ikke har fire dage lige nu, kan du dele forløbet over i Silva Life som er de første to dage og Silva Intuition som er de sidste to dage. Her er nogle af overskrifterne til Silva Life System. Du kan læse om Silva Intuition her.


Silva Life System (svarer til de første 2 dage af BLS-kurset fra før 2009):

 • Slip af med hovedpiner, søvnløshed og andre symptomer på stress. Lær at forebygge stress.
 • Lær at slappe af og meditere dybt – hvorsomhelst og nårsomhelst
 • Slip af med præstationsangst og dårlig selvtillid én gang for alle
 • Lær at indlære dybere og hurtigere og at huske det du har lært bedre
 • Bryd dit loft til eksamener
 • Få mere energi og modstandskraft, fysisk såvel som psykisk
 • Lær redskaber til øget kreativitet
 • Lær at sætte mål så det giver de bedste resultater hurtigst
 • Lær at bruge intuition til at træffe bedre beslutninger
 • Slip af med tøven, ængstelse og uro for fremtiden
 • Lær teknikker som topatleter bruger inden en udfordring: Jobsamtale, foredrag eller maraton eller??
 • Manifester bedre og bedre

Til sidst laver vi en øvelse, som for de fleste er en stærk bekræftelse på hvor meget du faktisk har lært på bare to dage. En øvelse som vil kunne gøre en positiv forskel i dit liv – hver eneste dag fremover…

Du kan når du går hjem, men du får også en manual.

Silva Metoden bruges dagligt af millioner af mennesker i mere end 110 lande. Måske kan Silva Metoden også være nøglen til dit gennembrud i hverdagen, livet  og i forhold til dine drømme og mål. 

Vi slutter som sagt af med en øvelse, som bekræfter hvor meget du faktisk har lært på bare to dage. En øvelse som vil kunne gøre en positiv forskel i dit liv – hver eneste dag fremover…

Du kan når du går hjem, men du får også en manual.

Læs om de forskellige billettyper ovenfor og husk som noget nyt er der nu mulighed for ratebetaling.

Instruktør: Birgit Elgaard Brett (du kan se instruktørens egen hjemmesider her: www.tagengoddag.dk eller: www.elgaardcoaching.dk)

Læs mere om Silva Metoden, relevante tilbud og tilmeld dig nyhedsbrev på www.silvametoden.dk (ny hjemmeside er på vej).

Du kan købe billetten med Dankort og mobile pay her på siden eller
du kan lave en bankoverførsel (kun ved en betaling) til Danske Bank: reg.nr.:4467 Konto: 0010513065

Køb 2 Silva Life samtidig: kr. 5900,- Køb 2 Silva Life samtidig, betal i 2 rater af 2950,- kr 

 

Silva Life System med på jobbet:

2 dages intensivt kursus: Styrk arbejdsglæden og bundlinjen med mental træning

Mental træning med Silva Metoden Danmark er som skræddersyet til dig, der vil sikre dig selv og dine medarbejdere enkle og effektive teknikker til at forebygge stress – og fastholde energi, kreativitet og motivation hele dagen.

Få teknikkerne på et intensivt 2-dages kursus. Da kurset indeholder afslappende mentale øvelser hvor du effektivt giver slip på stress og spændinger og lader kroppen hvile og restituere, er du normalt fyldt med energi og positivitet efter kurset.

Bonusserne:

 • Bliv mere effektiv og nå dine mål
 • Håndter stress
 • Skab begejstring og motivation
 • Skab øget kreativitet og få nye ideer
 • Psyk dig op inden en udfordrende situation
 • ”Kom op på hesten” igen efter en træls oplevelse
 • Skab en positiv indstilling der forbedrer arbejdsmiljøet

Udbyttet er større ydeevne, arbejdsglæde, færre sygedage og øget effektivitet og kreativitet. Teknikkerne kan selvfølgelig også bruges i privatlivet.

Lær at forvandle din arbejdsdag fra dårlig til god på et splitsekund Måske har du prøvet det. Det ene øjeblik er dit fokus knivskarpt, og du bobler af energi. Et møde eller en bemærkning senere er du demotiveret og energiforladt. Få værktøjerne til at forvandle din dag på et splitsekund.

Lær at skifte din tilstand og energi let og enkelt. Sportsfolk og andre som skal præstere, har brugt mentale øvelser i mange år. Men alle kan lære teknikkerne og få glæde af dem i hverdagen. Ved at arbejde med din underbevidsthed, kan du lære at flytte dit fokus hurtigt, når du har brug for det. På Silva Life arbejder vi også med ”tanke-hovedrengøring” inspireret af Einstein og Henry Ford.

Lær at udstråle overskud når du træder ind ad døren Dit kropssprog afslører, hvordan du har det mentalt. Når du træder ind af døren, vil den du skal møde ubevidst afkode dig inden for de første 20 -30 sekunder. Derfor lær at træde ind til et møde psyket op og klar. Gennem visualisering og fantasi ”omprogrammeres” din forventning til mødet og erstattes af at et billedet, hvor mødet kører på skinner på den måde du ønsker det. Du træder ind af døren med en udstråling af overskud.

Lyder det som yogamåtter og afslappende musik? Med Silva Metodens tilgang til mental træning får du enkle teknikker, som du let og effektivt kan bruge i en travl hverdag. Brug dem ved skrivebordet, inden et vigtigt møde, under mødet eller i bilen. Det tager højst et par minutter. Det gør redskaberne meget anvendelige både i en travl arbejdsdag og i hverdagen generelt.

Deltagerne siger: ”Jeg har lært at turde sætte store mål” Jeg bruger Silva Metoden til mange ting, men mest til at nå mine mål. Jeg forestiller mig bare hvad en ting skal slutte med. Jeg har lært at turde sætte store mål. Husk at tage din partner med på kursus, det er vigtigt at være to. (Jørgen Clausen, tidl. Direktør, Danfoss)

”Et uundværligt dagligt livsværktøj” Silva Metoden er for mig blevet et uundværligt dagligt livsværktøj. Og det skaber resultater, bl.a. i form af effektiv og hurtig målopnåelse. Såvel professionelt som privat. (Thomas Mygind, studievært)

Kontakt Silva Metoden Danmark, Birgit Elgaard Brett for mere information eller hvis du ønsker at betale via EAN eller ønsker en faktura til regnskabet: info@Silvametoden.dk/21223464