Loading...

Her finder du en oversigt over de kommende
fysiske og/eller live- stream kurser.  

Det er forår - frisk ny begyndelse, derfor: Gaver:

Slå 2 fluer (eller flere ...) med et smæk:

Det kan føles som om der er lang tid til det næste kursus og måske har du lyst til at komme i gang starks.

Derfor er der måneden ud masser af powerfulde bonusser inkluderet ganske gratis, når du tilmelder dig et af de kommende kurser.
Værdi: 1500 kr:

NYT mini-kursus: Bryg eller genopfrisk dit laboratorie .... 

Læs om Silva Life System via Live Stram (Zoom), klik her.

Læs om Silva Life System, klik her.

Læs om Silva Intuition, klik her.

Koncentreret fokus på 3 af de mest markante Silva-teknikker.

OG de 8 guidede øvelser fra Silva Life System + Healingsøvelsen fra Silva kurset: Silva Mind Body Healing.

Så hvis du ved du vil med i løbet af efteråret, så grib muligheden for at få alle disse mini-kurser og øvelser med ganske gratis

til evig eje.

Og så det praktiske:

Tider er generelt: kl. 9-18 for begge kurser alle dage.

MEN ... NYHED: Med Silva via Live stream = zoom, kan du undgå at skulle finde 2 sammenhængende dage, læs mere her.

OG NYHED: Tag Silva Life fordelt over 4 halve dage fra kl. 8 til 12: 27.-30. maj.

Du kan købe begge kurser og så tage SIlva Intuition som fysisk eller Live Stream kursus senere.

Du kan købe 2 x Silva Life og I kan deltage på forskellige kurser.

Hvis der er 2 kurser i hver by så er der 6-7 billettyper i hver by SAMT en billettype for dig der vælger at få rabat ved køb af 2 1. gangs-kurser.  Det er fordi vi jo gerne vil give størst mulig frihed og valg til dig. 

Hvis du gerne vil spare fordi du ved at du som førstegangsdeltager også vil med på Silva Intuition, men du ved ikke hvornår, så er der ingen grund til bekymring. Du kan vente med at deltage til der er en dato der passer dig. 

  1. Find det kursus du vil med på. Tjek både dato og kursustype.

  2.  Klik på den lille sorte ned-ad pil helt til højre ved hvert kursus for at læse mere om kurset
    OG FOR AT TILMELDE DIG.

  3. Har du deltaget på et Silva kursus før, så koster det 575 kr. pr. kursus at være genganger og du kan deltage lige så tit du vil - Også i andre lande.
    Uanset kursusform eller type. Dvs. at du kan være genganger 7 gange for prisen på et kursus.

  4. For at deltage på Silva Intuition, skal du enten har deltaget på Silva Life eller deltog på Silva Basic Lecture Series før 2009.

    Hvis du deltog på Silva for første gang efter 2009, skal du købe en standard billet til 4090 kr. (eller gå sammen med en anden og købe 2 billetter (gerne blandet) til 3490 kr./kursus. Du kan købe Silva Intuition til dig selv og Silva Life til en anden.)

    OBS!  Deltog du på Silva BLS før 2009, skal du vælge en billet der hedder "opgrader" første gang du tilmelder dig til Silva Intuition.

  5. Har du aldrig deltaget på et fysisk kursus eller Live Stream via zoom, men købt et Silva-online produkt (uanset på hvilket sprog), så skal du købe en standard billet. Du modtager så et certifikat og en manual og du får muligheden - retten til at deltage som genganger over hele verden.

  6. Et Silva Live Stream via ZOOM (LS) uanset om det er Silva Life eller Silva Intuition tæller som et fysisk kursus. Dvs. du modtager certifikat og manual og får retten til at være genganger. 

  7. Når du har fundet det kursus du vil deltage på, så klik på enten den blå "tilmeld" bjælke eller det orange felt til højre, hvis du vil købe 2 kurser for første gang. 

  8. Et nyt vindue åbner. Her udfylder du:
    Sæt flueben i den lille blå firkant, hvis du vil betale med Apple pay eller Mobile Pay.

    Udfyld altid: Fulde navn, adresse, e-mail, telefonnummer (alt dette sikre dig retten til at være genganger nu eller i fremtiden, hvis dette er dit første kursus).

    OBS!! Hvis du ønsker at udnytte den nye mulighed for at deltage en dag af gangen, så tilmeld dig det kursus, hvor du ønsker dag 1 og skriv i "notefeltet" hvilken dato du ønsker dag 2. Det er forklaret mere her, klik.

    OBS!! Er du erhverv og vil trække kurset fra, så tilmeld dig med dit virksomhedsnavn/CVR nummer OG ... udfyld så dit privat navn og adresse i "noter".

  9. Er du genganger skal du også indtaste dit certifikatnummer. Det står på dit certifikat. Kan du ikke finde det, så skriv til Silva Metoden (info@silvametoden.dk).

  10. OBS!!! Endelig skal du sætte et "flueben" i den lille firkant for at markerede at du acceptere handelsbetingelserne. 
    Vigitgt, eller går bestillingen IKKE igennem.

  11. Du kan også vælge at købe nogle af lydfilerne med. Hvis du gør det, så skriv til info@silvametoden.dk og du modtager så en mail i din indbakke så du kan hente lydfilen.

Først nu bliver du omdirigeret til betaling. Systemet er sikkert, det er dansk og Silva Metoden får IKKE adgang til dine betalingsinformationer. 

Hvis tanken om alt dette virker overvældende, så kontakt Silva Metoden: info@silvametoden.dk

Husk at vælge om du vil betale i rater.

Husk: Fuld navn, adresse, e-mail og mobilnummer for alle deltagere.

OBS!!! HUSK: Live Stream kurset er som noget NYT 2 dage som du kan tage med noget tid imellem eller som 4x 1 halv dag. Dagene imellem bruger du til at øve eller reflektere eller følg lysten ....

Henter datoer...

 

Interesseret i 2 kurser købt sammen med en anden person? 

Så udfylde deltager nummer 2 under "note" når du tilmelder jer.

Husk: Fuld navn, adresse, e-mail og mobilnummer for alle deltagere.

Når du tilmelder 2 eller flere personer til enten kun Silva Life eller både Silva Life og Silva Intuiton samtidig ... så sparer du 1200 kr. ialt (i stedet for at købe 2 x 4090 Kr) pr. 2 kurses og du/I sparer 600 kr. pr. deltager/kursus.

OBS!!!! Udfyld fulde navn, adresse, mail og mobilnummer for hver deltager. Hvis betaler og deltager er 2 forskellige så udfyld begge informationer.

Du kan også vælge at investere nu og så deltage senere i år. Hvis du køber to "ny Silvaner" billetter med en du kender, behøver I ikke deltage på samme kursus.

I må også gerne spare ved at en køber Silva Life og den anden (som har været på Silva Life eller BLS) køber Silva Intuition. 

Jeg glæder mig til at se dig.

Bedre og bedre

Birgit Elgaard Brett

Instruktør i og direktør for Silva Metoden Danmark