Loading...

Coaching

Du kan læse om de forskellige coachingforløb nedenfor. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Først det det grundlæggende: Diffinationen af coaching ifølge: Professional and Personal Coaches Association, 1997: “Professionel coaching er en vedvarende relation, som fokusere på at du handler aktivt i retning af dine visioner, mål og ønsker. Coaching benytter sig af udforskning og personlig erkendelse for at opbygge din opmærksomhed og ansvarlighed, og forsyner dig med struktur, support og feedback”.

Den Internationale Coach Federation har fastlagt regler og standarder for coaching. Som medlem følger Elgaard Coaching naturligvis disse, se mere på:  ICF’s etiske regler

Coaching kan bruges til alle områder af dit liv, hvor “struktur, support og feedback” lige præcis er den forskel, der får dig i mål og sikre at du holder fast.

Jeg har fokus på veldokumenterede forløb udviklet at nogle af de bedste inden for deres felt eller hvis du ikke kan fordrage tanken om et fastlagt forløb, så kan du sagtens blive coachet ad hoc afhængigt hvad der fylder mest i dit liv lige nu, men altid med fokus det der vil skabe mest forvandling for dig.

Med 6 forskellige anerkendte certificeringer og over 10 års erfaring finder vi sammen den tilgang og de værktøjer du har mest brug for og som passer bedst til dig og dit liv. 

Coaching er en samtale, som hjælper dig med at nå dit mål på din måde.

Coaching er ikke terapi.

Coaching er effektiv i alle livets situationer, hvor du ønsker resultater.

Jeg arbejder med gennemprøvede værktøjer blandet (men ikke kun) udviklet af Debbie Ford, USA,  Pernille Melsteds  ”Find Din PassionTM  og Bjarne Toftegårds stresscoaching. Med en enkelt og jordnær tilgang, fra hjertet, underbevidstheden og meget dybt.

Klik på og læs mere om det forløb der føles rigtigt for dig, det du helst vil forvandle først.   

Skift kurs nu: Opdag, hvordan du forvandler din hverdag med enkle transformerende redskaber. Stress og jag får sparket. Du kommer ud af dit triste frustrerende hamsterhjul og får (meget) mere glæde og mere overskud – NU!

IntegrativeTM/Break Through ShadowTM coaching:

Skyggecoaching - elsk hele dig: Sammen bygger vi bro fra, hvor du er til det du drømmer om. Sammen bygger vi bro fra, hvor du er, til det du drømmer om ændre og transformere, den måde du er med dig selv på, den måde du ser verden på og du får åbnet op for alle de muligheder som er tilgængelige for dig. DU TØR! Du favner hele dig. Du får masser af energi, modet og lysten til at handle og du skaber et nyt liv.  Selvsabotagen smelter væk.

Heal Your HeartTM:

Har du ”ondt i hjertet”? Bærer du på vrede, sorg, eller skuffelse til et andet menneske? Måske til en eks., din ægtefælle, din mor eller far, en søskende, dit barn, eller en nær ven.

Med Heal Your Heart lære du at slippe smerten, skuffelserne og skylden og blive fri, så du kan komme videre med dit liv. Det bliver muligt at tilgive både dig selv og den  anden person. Så står fortiden ikke ivejen for fremtiden. Du får fjernbetjeningen til dit liv tilbage i din hånd.

Find din PassionTM: Læs mere her

Processen er kraftfulde spørgsmål, guidede visualiseringer og afslørende øvelser, der uge for uge fører dig tættere på din passion. Du kommer i dyb kontakt med dine inderste ønsker og længsler, og din øgede bevidsthed om dig selv (og dine unikke egenskaber, kompetencer og talenter) booster din selvtillid i sjælden grad. Du kan ikke undgå at gå ud af FIND DIN PASSIONTMprocessen med en rankere ryg og et større smil.

Silva- coaching ændrer og forvandler den måde du aktivt bruger dine tanker og dine mentale evner på i dagligdagen. Bruger du dagen på at gentage de samme vaner, have den samme adfærd, tænke på alt det du ikke ønsker mere af i dit liv? Vil du gerne virkelig bruge dine Silvateknikker i dagligdagen, til en jobsamtale, til eksamener, vigtige møder, til en sport du dyrker, til at komme godt fra start efter et Silvakursus? Silvacoaching slår 2 fluer med et smæk, så du virkelig kan skabe dit liv du ønsker på en langsigtet måde.

Dit forløb:

Bliv holdt ansvarlig, få sparring, hold fokus, bliv inspireret og fasthold motivation. Varierende antal sessioner.

Et coaching forløb varer typisk fra 10 sessioner og op. Du har måske haft de samme vaner eller udfordringer i mange år. Det tager tid at lave varig forandring. Vi mødes ugentligt over telefonen, på skype (gratis) eller ansigt til ansigt. Der vil ofte være hjemarbejde mellem sessionerne. Telefon-/skypecoachingen øger dit fokus og din koncentration under sessionerne.  For nogle forløb kan længden varieres, afhængig af hvor du er. For andre ligger den fast.

Referance fra kunder

Birgit Elgaard Brett er certificeret indenfor 6 coachretninger, har oplevet en del af livets udfordringer både privet og på jobbet.

Gennem coaching med Birgit Elgaard er jeg blevet beriget med effektive værktøjer til at se svære situationer fra flere vinkler, større åbenhed og mindre fastlåshed. Jeg har fået dybere selvindsigt og er blevet bedre til at træffe valg – også dem der har en konsekvens. Med Birgit får du en empatisk coach, der samtidig konsekvent udfordrer dig til at sætte handling bag intentionerne. Christina Christiansen, selvstændig.

Birgit er en coach af hjerte, hendes formidler evner er formidable. Hendes faglige kompetencer er i en suveræn særklasse.. Vigtigst af alt, så formår hun at skabe en unik tillid, mellem dig og hende, og denne tillid er det bærende hjul for hele Break ThroughTM processen.Nu, hvor jeg står på den ”anden side” og ser tilbage på forløbet, så er jeg dybt taknemmelig over at jeg gjorde det. Vil ikke have været foruden dette forløb, som har givet mig geniale redskaber til at opnå de ting, jeg ønsker forbedret i min hverdag og generelt i mit liv, men som jeg ikke selv formåede at ændre alene.
Christina Sejer, studerende.

Det har været en godt oplevelse at møde coachen Birgit. Ro, energi, og indlevelse uden lige. Jeg havde svært ved at forestille mig at mine egne ressourcer ikke var længere væk end et coachingforløb. De sten som jeg gang på gang stødte på er nu næsten helt væk – de fylder i hvert fald ikke så meget længere. Birgit er engageret og empatisk. Når man for en stund havner i ingenmandsland og ikke lige har fået retningssansen med… så formårede Birgit ved meget kraftfulde spørgsmål at guide mig mod de mål jeg selv har formuleret. At kunne føle nye muligheder, og klart se sit liv fra nye vinkler er en uvurderlig. Birgit formår at give dig appetit på nye udfordringer.  Erik Frandsen, direktør.

Mit selvværd var meget lavt til min første Heal Your HeartTM session. Faktisk var min energi helt nede mellem 1 og 2 målt på en 10 skala. Igennem forløbet på de 13. sessions mærkede jeg, hvordan jeg fra den ene gang til den anden, blev stærkere og stærkere i min tro på mig selv. Jeg fandt mig selv igen. På dagen for min sidste session med Birgit var min energi løftet til mellem 9 og 10. Birgit har under vores samarbejde været en usigelig stor støtte til min proces. Det har hun med sin indlevende og hjertevarme fornemmelse for min livssituation. .Jeg er meget taknemmelig for, at Birgit kom ind i mit liv på det rette tidspunkt.
Jimmy Bjørg Jensen, teknisk salg.

Næste skridt? …  Klik på og læs mere om det forløb der føles rigtigt for dig, det du helst vil forvandle først.   

Tag det første skridt hen mod det liv, du i virkeligheden ønsker dig. Få værktøjer som du kan bruge resten af livet. Prøv en gratis og    uforpligtende forsmag eller hør mere om et Tag Din Fremtid Nu!-forløb, bestil  prøvesessionen i dag.

Eller ring på  2122 3464 eller mail: birgit@elgaardcoaching.dk . Coaching både på dansk og engelsk, med speciale i at lære dig at favne og elske alle sider af dig selv og leve et passioneret og stressfrit liv.